Blog

Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens 3 – (fælles indsatser)

28. august 2019

I denne uge omhandler nyhedsbrevet, ligesom de forrige to nyhedsbreve, Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens (BPSD).

Det første introducerede til 12 forskellige symptomområder angående BPSD. Det andet fokuserede på at undersøge de bagvedliggende årsager til BPSD.

Dette tredje og sidste indenfor samme tema omhandler samarbejdet om valg af personcentrerede indsatser man kan anvende, for at hjælpe personen med BPSD til en bedre trivsel.

Når BPSD er identificeret og vi har en fornemmelse af hvad der kan være årsagerne bag, så har vi en opgave i forhold til at fjerne eller nedbringe årsagen – for så vil graden af BPSD også falde hos personen med demens.

Sammen med dette kan vi overveje hvilke fælles tiltag og aktiviteter vi kan tilføre, der kan bidrage positivt til personens trivsel og livskvalitet. Hvilke pædagogiske tilgange og indsatser der skal vælges, kommer helt an på hvilken person, der skal hjælpes. Én metode passer ikke til alle.

I webinaret ’Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens 3’ kommer jeg med bud på 6 forskellige tilgange og metoder, som i mange tilfælde kan forsøges og målrettes den enkelte person. Mulighederne er mange – og sammen med de forslag jeg kommer med i webinaret, må du bruge dit kendskab til personens livshistorie og slippe din personlige og/eller faglige kreativitet løs, for at finde gode veje.

Det anbefales, at du ser webinarerne Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens 1 og Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens 2 i sammenhæng med Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens 3.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP