Bliv medlem

Nedenfor kan du vælge hvilket medlemskab, som passer til dig

Du er velkommen til at booke en tid til GRATIS online præsentation af lærings- og refleksionsplatformen Webinar Resopti© – skriv en besked med forslag til tidspunkt HER

+Medlem erhverv person

DKK 175 kr. + moms pr. måned.

Som +medlem erhverv person får du en ubegrænset adgang til webinar Resopti©. Adgangen er personlig og må ikke deles mellem flere personer. Se handelsbetingelser for erhverv og udfyld kontaktoplysninger HER for at få tilsendt kode.

+Medlem erhverv enhed

700 kr. + moms pr. enhed/institution pr. md.

Som +medlem erhverv enhed har alle medarbejdere på enheden/institutionen ubegrænset adgang til Webinar Resopti©. Adgangen er åben 24/7 og kan anvendes på arbejdspladsens martrikel. Se handelsbetingelser for erhverv og udfyld kontaktoplysninger HER for at få tilsendt kode.

+Medlem privat person

DKK 99,00 pr. måned.

Som +medlem privat person får du ubegrænset adgang til webinar Resopti©. Adgangen er personlig og må ikke deles med andre. Du opretter dig selv gennem betalingsvejen ved at trykke “vælg medlemskab” nedenfor. Se evt. handelsbetingelser for privatpersoner.

Medlem

Gratis

Som privatkunde kan du oprette dig som MEDLEM og købe adgang til specifikke webinarer efter eget valg HER. Adgangen til webinarer ad denne vej må ikke deles i erhvervssammenhæng jf. handelsbetingelser.

Præsentation af Webinar Resopti©

“Det overordnede formål med lærings- og refleksionsplatformen Webinar Resopti© er at fremme sundhed, trivsel og livskvalitet for syge ældre og personer med demens. Det gør vi gennem relevant undervisning og oplæg til faglig refleksion og dialog mellem ledelse og medarbejdere, som kan understøtte forbedrede handlinger i praksis”. Se konceptbeskrivelse HER

Undersøgelse af Webinar Resopti©

Undersøgelsen er foretaget af studerende og vejledere fra Aalborg Universitet, Organisatorisk Læring. Metoden følger BIKVA-modellen, der har fokus på samskabelse mellem parter. Se undersøgelsens resultater og forslag til forbedringstiltag i relation til implementering af Webinar Resopti© som metode til at understøtte faglig refleksion i ældre- og demensomsorgen i videoren herunder. Se HER

 • “…er fuldstændig pjattet med din læringsplatform! Er lige logget på for Bregnbjerglunden i Vojens – Haderslev kommune. Hvor er der meget. Et helt fantastisk indhold, både med stor brede og højt fagligt niveau! Det glæder jeg mig virkeligt til at dykke ned i. God afslutning på en lang uge, og fantastisk afsæt til weekend!”

 • “Tak for din store indsats omkring læring/kompetenceudvikling  – jeg er sikker på at det kommer til at skabe værdi for både os ansatte og beboerne…”

 • “Hvor er Webinar Resopti© DOG BARE GODT!!!  Hørte og så 2 webinar i går aftes, det er kanon.  Jeg har netop sendt mail ud til dag + aftenvgterne med formidling, samt fortalt lidt om det her til morgen”.

 • “I går havde jeg planlagt møde med de to afdelinger og levebomiljøet.  Her havde jeg inviteret leder og koordinator fra hver afdeling... Det blev et super fint møde – og de fik indtryk af hvor meget man rent faktisk kan nå på en time – hvis der er plan, struktur og en der faciliterer :-)”

 • “… det er jo en hel skattekiste du har på Webinar Resopti©…”💰💰

  Om +medlemskab

  Fordele ved et +medlemskab – læs mere HER

  Adgang 24/7

  … og mulighed for at ønske temaer til Webinarer

  Ubegrænset adgang

  … til hele Resoptis Webinarsamling

  Undervisning

  … målrettet sundhedsprofessionelle, plejepersonale og pårørende

  Praksis

  … belyst gennem fagligt relevant teori

  Viden

  … om ny viden og praksis på ældre- og demensområdet

  Oplæg

  … til faglig refleksion og dialog

  Litteraturliste

  … med henvisning til nyeste forskning og relevant teori

  Resoptis Nyhedsbreve

  … der udsendes hver anden uge (tilmelding HER)

  Resoptis Blogs

  …om faglige, etiske, familiære og organisatoriske problemstillinger i ældre- og demensomsorgen

  Medlemsskab

  … af Facebookgruppen ‘Webinar Resopti

  Rabat

  …. på Resoptis øvrige services, f.eks. foredrag, supervision, procesfacilitering, temadage, kursus mv.

  Hvem underviser?

  Tina Risager, lektor, sygeplejerske, DP i ledelse og cand.mag. i læring og forandringsprocesser er ejer og facilitator af webinarerne. 

  I webinarerne underviser fx ph.d., lektorer, adjunkter og eksperter inden for de præsenterede faglige felter.

  Videnspersonerne præsenteres med kontaktoplysninger i de enkelte webinarer. Webinar Resopti© kan også formidle kontakten. Skriv HER

  Hvad koster +Medlemskab?

  At være +Medlem som privatkunde koster 99 kr. pr. måned. Denne adgang oprettes ad betalingsvejen  under fanebladet Bliv medlem. Dette login er personligt og må ikke deles med andre jf. handelsbetingelser.

  At være +medlem som erhvervskunde koster 175 kr. pr. måned pr. login + moms til fx læringsfacilitatorer, konsulenter o.l, som ønsker at modtage en faktura på EAN eller CVR hver måned. Dette login er personligt og må ikke deles med andre jf. handelsbetingelser.

  At være +medlem som erhvervskunder for en enhed (fx plejehjem, bosted) er der et minimumssalg til på 4 logins pr. enhed á 175 kr. (4 x 175 kr. = 700 kr. + moms pr. md). Hermed har alle medarbejdere i enheden adgang til Webinar Resopti© på arbejdspladsen.

  Ved +medlemskab for hjemmepleje/sygepleje/vikarbureau gælder, at der betales 1 login til 175 kr. + moms pr. 10. medarbejder pr. md. 

  Der er ingen bindinger eller skjulte betingelser. Ved opsigelse afsluttes abonnementet ved udgangen af aktuelle betalingsperiode. Se handelsbetingelser HER Læs Konceptbeskrivelse HER

  Se forslag til implementering af Webinar Resopti© i organisationen.

  ØNSKER DU ET GRATIS PRØVELOGIN?

  Kontakt ved spørgsmål.

  Info


  +45 60 55 13 27
  Resopti@resopti.dk
  CVR: 33735049

  Modtag nyhedsbrev


  Webbureau ITTP