Bliv medlem

Nedenfor kan du vælge, om du ønsker at være +MEDLEM eller MEDLEM.

+Medlem

DKK 99,00 per Måned.

Som privatkunde og +MEDLEM får du ubegrænset adgang til alle Resoptis webinarer 24/7. (Erhverv – skriv besked om ønske for +medlemskab HER)

Medlem

Gratis

Som privatkunde kan du blive MEDLEM og købe adgang til specifikke webinarer efter eget valg.

Præsentation af Webinar Resopti©

“Det overordnede formål med lærings- og refleksionsplatformen Webinar Resopti© er at fremme sundhed, trivsel og livskvalitet for syge ældre og personer med demens. Det gør vi gennem relevant undervisning og oplæg til faglig refleksion og dialog mellem ledelse og medarbejdere, som kan understøtte forbedrede handlinger i praksis”. Se konceptbeskrivelse HER

Undersøgelse af Webinar Resopti©

Undersøgelsen er foretaget af studerende og vejledere fra Aalborg Universitet, Organisatorisk Læring. Metoden følger BIKVA-modellen, der har fokus på samskabelse mellem parter. Se undersøgelsens resultater og forslag til forbedringstiltag i relation til implementering af Webinar Resopti© som metode til at understøtte faglig refleksion i ældre- og demensomsorgen i videoren herunder

 • “…er fuldstændig pjattet med din læringsplatform! Er lige logget på for Bregnbjerglunden i Vojens – Haderslev kommune. Hvor er der meget. Et helt fantastisk indhold, både med stor brede og højt fagligt niveau! Det glæder jeg mig virkeligt til at dykke ned i. God afslutning på en lang uge, og fantastisk afsæt til weekend!”

 • “Tak for din store indsats omkring læring/kompetenceudvikling  – jeg er sikker på at det kommer til at skabe værdi for både os ansatte og beboerne…”

 • “Hvor er Webinar Resopti© DOG BARE GODT!!!  Hørte og så 2 webinar i går aftes, det er kanon.  Jeg har netop sendt mail ud til dag + aftenvgterne med formidling, samt fortalt lidt om det her til morgen”.

 • “I går havde jeg planlagt møde med de to afdelinger og levebomiljøet.  Her havde jeg inviteret leder og koordinator fra hver afdeling... Det blev et super fint møde – og de fik indtryk af hvor meget man rent faktisk kan nå på en time – hvis der er plan, struktur og en der faciliterer :-)”

 • “… det er jo en hel skattekiste du har på Webinar Resopti©…”💰💰

  Om +medlemskab

  Fordele ved et +medlemskab

  Adgang 24/7

  … og mulighed for at ønske temaer til Webinarer

  Ubegrænset adgang

  … til hele Resoptis Webinarsamling

  Undervisning

  … målrettet sundhedsprofessionelle, plejepersonale og pårørende

  Praksis

  … belyst gennem fagligt relevant teori

  Viden

  … om ny viden og praksis på ældre- og demensområdet

  Oplæg

  … til faglig refleksion og dialog

  Litteraturliste

  … med henvisning til nyeste forskning og relevant teori

  Resoptis Nyhedsbreve

  … der udsendes hver anden uge (tilmelding HER)

  Resoptis Blogs

  …om faglige, etiske, familiære og organisatoriske problemstillinger i ældre- og demensomsorgen

  Medlemsskab

  … af Facebookgruppen ‘Webinar Resopti

  Rabat

  …. på Resoptis øvrige services, f.eks. foredrag, supervision, procesfacilitering, temadage, kursus mv.

  Hvem underviser?

  Tina Risager, lektor, sygeplejerske, DP i ledelse og cand.mag. i læring og forandringsprocesser er ejer og facilitator af webinarerne. 

  Undervisningen afholdes af udvalgte videnspersoner, eksempelvis faglige eksperter, ledere, medarbejdere og pårørende, som bidrager med relevant viden og perspektiver.

  Videnspersonerne præsenteres med kontaktoplysninger i de enkelte webinarer. Webinar Resopti© kan også formidle kontakten til de enkelte  undervisere. Skriv dit ønske HER

  Hvad koster +Medlemskab?

  At være privatkunde og +Medlem Webinar Resopti© koster 99 kr. pr. måned pr. login.

  Privatkunder har typisk kun behov for ét +Medlemslogin.

  At være erhvervskunde koster 175 kr. pr. login. Der er et minimumssalg til erhvervskunder på 4 logins pr. plejecenter á 175 kr. eller 1 login til 175 kr. pr. 10 medarbejdere i hjemmepleje/sygepleje/vikarbureau/bosted. Ved erhvervsbetaling via faktura og på EAN nummer er prisen 175 kr. pr. login + moms.

  Læs Konceptbeskrivelse HER

  Se forslag til Implementering af Webinar Resopti© 2023

  ØNSKER DU ET GRATIS PRØVELOGIN?

  Kontakt ved spørgsmål.

  Info


  +45 60 55 13 27
  Resopti@resopti.dk
  CVR: 33735049

  Modtag nyhedsbrev


  Webbureau ITTP