Menu
Services
Om Resopti
Blog
Varer
Kontakt
Webinarer
Webinarer
+Medlem samling
Bliv medlem
Min profil
Services
Om Resopti
Blog
Varer
Kontakt
Webinarer
Webinarer
+Medlem samling
Bliv medlem
Min profil
Blog
Demensgrader
12. september 2023
I ældre- og demensomsorgen vil medarbejdere møde personer med demens, som er påvirket af langsomt forværrende sværhedsgrader i sygdomsforløbet. Det…
Risikogrupper blandt ældre
28. august 2023
Sundhedsfremmende og forebyggende arbejde foregår i alle landets kommuner, målrettet forskellige aldersgrupper. I relation til opsporing af sårbare…
Ensomhed hos ældre
14. august 2023
Ensomhed er et stort problem for dem som oplever ensomhed, men også et stigende samfundsproblem. Blandt ældre anslås, at 100.000 personer oplever e…
Gamemastermodellen
21. juli 2023
Som vejleder, facilitator og leder i ældre- og demensomsorgen har man et særligt ansvar i professionelle samtaler. Ansvaret omfatter blandt andet l…
Domæneteori
5. juli 2023
Med sit arbejde og fokus på kommunikation mellem mennesker, udviklede den chilenske biolog og filosof Humberto Maturana domæneteorien. Maturana bes…
Det reflekterende team
26. juni 2023
I ældre- og demensomsorgen er der behov for reflekterende praktikere. Flere tilgange og metoder kan bruges til at understøtte udviklingen af en ref…
Sorg hos pårørende til personer med demens – del 2
7. juni 2023
Også dette indslag skal handle om sorg hos pårørende til personer med demens. Hospitals- og hospicepræst. Line Rudbeck har i mange år arbejdet neto…
Sorg hos pårørende til personer med demens – del 1
25. maj 2023
I mødet med nær familie til personer med demens, bliver det ofte tydeligt, hvor meget sorg og tunge følelser kan fylde i hverdagen, og risikere at …
Sorg hos personer med udviklingshæmning
3. maj 2023
Sorg og tab hos personer med udviklingshæmning kan være vanskelig at opdage, da den ofte kommer til udtryk gennem reaktioner og adfærd, fremfor i s…
Døvblindhed hos ældre
27. april 2023
Et kombineret syns- og høretab kaldes Døvblindhed og kan være meget svært at opdage for medarbejdere i ældre- og demensomsorgen. Forværringerne i s…
Syn og hørelse hos ældre
10. april 2023
Ældre, som modtager hjælp på plejehjem eller i hjemmepleje, har ofte nedsat syn og hørelse. Det er sansetab, som medarbejdere risikerer at overse o…
Ældre og den digitale udfordring
22. marts 2023
Den digitale udvikling kan for mange borgere i landet være dels en stor hjælp, mens den for andre er en stor udfordring. Formand for SUFO – Landsfo…
Forebyggende hjemmebesøg
6. marts 2023
De forebyggende hjemmebesøg til ældre i kommunerne er uopfordrede, men ikke uanmeldte besøg, som tilbydes til ældre personer. Forebyggelseskonsulen…
Musik i palliation
22. februar 2023
I det palliative felt møder vi ofte begrebet: ’Den totale smerte’, der giver et sprog for helheden af de fysiske, psykiske, sociale og åndelig-eksi…
Tryghedscirklen® og demens – i et neuropædagogisk perspektiv
8. februar 2023
Ifølge psykolog og professor Tom Kitwood har alle mennesker et behov for tilknytning. Tilknytning indgår som et af de psykologiske behov, som ofte …
Udviklingshæmning og demens – fokus på sanser – del 4
30. januar 2023
I arbejdet med borgere, som har både udviklingshæmning og demens er et skærpet fokus på sansernes betydning nødvendig. Borgere med udviklingshæmnin…
Udviklingshæmning og demens – hvordan skaber vi trivsel? – del 3
3. januar 2023
Når medarbejdere i omsorgen for personer med udviklingshæmning og demens har gjort det vigtige forarbejde, at sikre forståelse for borgerens samled…
Kirkens rolle, når du har brug for hjælp – på plejehjem og i hjemmepleje
21. december 2022
Hvad er det egentlig kirkens ansatte og frivillige kan hjælpe med, når syge ældre får brug for hjælp – på plejehjem og i hjemmeplejen? Cand. teol. …
Stress og demens i et neuropædagogisk perspektiv – del 2
8. december 2022
Psykisk sårbarhed følger som konsekvens af demens. Mennesker med demens er i særlig høj risiko for at blive belastet af både fysiologiske, psykiske…
Stress og demens i et neuropædagogisk perspektiv – del 1
25. november 2022
Mennesker med demens er særligt sårbare overfor stress og belastninger, som et resultat af de neurologiske skader i hjernen. Lektor, sygeplejerske …
Udviklingshæmning og demens – hvordan forstår vi personen? – Del 2
8. november 2022
I mødet med borgere med udviklingshæmning, som udvikler demens er det nødvendigt, at medarbejderne både har viden om reduceret kognitivt funktionsn…
Den musiske samtale
26. oktober 2022
I ældre- og demensomsorgen møder vi ofte mennesker ved livets afslutning. I det møde må vi være nænsomme og bruge sanseligheden for at fornemme den…
Tros- og livssyn i ældreplejen
12. oktober 2022
Ofte bliver spørgsmål om tros- og livssyn betragtet som noget, der hører til i privatsfæren. Derfor kan det være forhold, som vi i plejesektoren ka…
Hvad er neuropædagogik?
28. september 2022
Neuropædagogik ses ofte beskrevet som ”anvendt neuropsykologi”. I neuropsykologien får man viden om hjerneprocesser og hvilken betydning det får, n…
Viden om udviklingshæmning og demens – del 1
7. september 2022
Både i ældreplejen og på bosteder ses et stigende antal af personer, som er påvirkede af både udviklingshæmning og demens. Det forventes, at denne …
Menneskesyn i ældreplejen
24. august 2022
I webinaret Menneskesyn i ældreplejen reflekterer sogne- og plejehjemspræst Jeppe Carsce Nissen fra De gamles By og Plejecenter Sølund på Nørrebro …
Hvad laver en præst på plejehjem?
10. august 2022
På plejehjem kan rummet fyldes af en blanding af blufærdighed, berøringsangst og stærke holdninger mellem medarbejdere, når præsten dukker op i dør…
7 måder at undgå kontakt
5. juli 2022
Midt i hverdagens travlhed, kan medarbejdere i ældre- og demensomsorgen risikere at overse borgernes signaler om behov for at blive set i øjnene og…
Dementia Care Mapping (DCM) – del 3
5. juli 2022
Som afslutning på serien af webinarer om Dementia Care Mapping (DCM) udkommer nu tredje og sidste del Dementia Care Mapping (DCM) – del 3, hvor syg…
Dementia Care Mapping (DCM) – del 2
21. juni 2022
Dementia Care Mapping (DCM) er en metode, der sætter fokus på omsorgskvaliteten i relation mellem personen med demens og medarbejdere. Sygeplejersk…
Dementia Care Mapping (DCM) – del 1
6. juni 2022
Tilbage i 1980érne blev psykolog Tom Kitwood og Kathleen Bredin udpeget i Storbritannien til at evaluere kvaliteten af omsorgsydelser. Gennem de fø…
Palliation og livshistorie
25. maj 2022
I den palliative indsats er det centralt at kende til personens livshistorie… ”for hvis vi ikke gør det, hvordan vil vi ellers få borgeren til at f…
Basal og specialiseret palliativ indsats
10. maj 2022
I ældre- og demensomsorgen opstår ofte spørgsmål og tvivl om forskellen på den basale palliative indsats og den specialiserede indsats. Hvem har re…
Palliation og demens
26. april 2022
Personer med demens har generelt de samme behov for palliativ indsats som andre med livstruende sygdom. Der er dog nogle helt særlige forhold som b…
Musik i plejen
6. april 2022
Musik i plejen kan anvendes som en del af den personcentrede omsorg i plejen. Musikterapeut og ph.d. stud. Julie Kolbe Krøier fortæller, hvordan mu…
Trinvold-skemaet
22. marts 2022
Også personer med udviklingshæmning har en stigende levealder og er dermed i højere risiko for at udvikle demens. Det kalder på særlig opmærksomhed…
Kulturtransformation i praksis
9. marts 2022
Det kræver både mod, viden og en insisterende vedholdenhed af alle involverede parter at skabe kulturtransformation fra en institutionskultur til h…
Kulturtransformation og de ti principper
23. februar 2022
Ifølge The Eden Alternatives® grundlægger Dr. Bill Thomas, er ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed smertefulde sjælelige lidelser, som kan ødelægge …
Eden Alternatives baggrund, mission og vision
9. februar 2022
Når der er så stort fokus på begrebet værdighed i ældre- og demensomsorgen, er det særdeles hjælpsomt med konkrete bud på metoder og tiltag i dagli…
Reminiscens i demensomsorgen
26. januar 2022
Gennem de seneste år har der været et stigende fokus på reminiscensarbejde i demensomsorgen. Der er mange forskellige metoder indenfor reminiscens,…
At skabe hjemlige omgivelser
11. januar 2022
Når en person flytter på plejehjem, har familien og medarbejderne en stor opgave i at hjælpe personen til at finde sig godt til rette, og skabe hje…
Viden om Amyotrofisk Lateral Sklerose (ALS)
28. december 2021
Amyotrosisk Lateral Sklerose (ALS) er en frygtet og alvorlig sygdom. Den er fremadskridende og ender med døden. Sygdommen starter ofte med sitren e…
Amyotrofisk lateral sklerose (ALS) – min rolle som professionel hjælper
10. december 2021
Når en borger med Amyotrofisk lateral sklerose (ALS) har behov for kontinuerlig hjælp og pleje, er det væsentligt, at der opbygges en god relation …
Amyotrofisk lateral sklerose (ALS)
25. november 2021
Amyotrofisk Lateral Sklerose – ALS er en neurodegenerativ sygdom, som rammer motoriske nerveceller i hjerne, hjernestamme og rygmarv. De første sym…
Personcentreret omsorg – brug af livshistorier i plejen
10. november 2021
Den personcentrerede omsorg personliggør og individualiserer plejen til personen med demens. For at tage afsæt i personens perspektiv har plejepers…
Brugerinvolvering i et demensperspektiv
27. oktober 2021
Der er flere årsager til, at involvering af personer med demens kan være vanskelig at praktisere og derfor nedprioriteres. Det kan hænge sammen med…
OK- quality
8. oktober 2021
Hvordan kan du være sikker på, at kvaliteten i ældreplejen er god nok på din arbejdsplads? Har I indarbejdet systematiske evalueringsmetoder, som s…
Læring i ældre- og demensomsorgen
23. september 2021
Undervejs i den daglige praksis i ældreplejen anvender enhver medarbejder den viden, den enkelte er i besiddelse af. ”Viden-i-praksis udføres inden…
Kultur i ældre- og demensomsorgen
9. september 2021
Arbejdskulturen i ældreplejen i Danmark er konstant omdrejningspunkt i debatter og genstand for holdninger og perspektiver fra mange forskellige po…
Samtaleblomsten – del 2
24. august 2021
Psykolog og professor Tom Kitwoods beskrivelse af de fem psykologiske behov; Trøst, tilknytning, inklusion, beskæftigelse og identitet, anvendes of…
Systematik i pårørendesamarbejde – baggrund, metode og resultater – del 1
11. august 2021
I ældre- og demensomsorgen indføres i disse år en lang række systematiske arbejdsmetoder, som skal understøtte kvalitet og ensartethed i mødet med …
VIPS evaluering
30. juli 2021
Teorien om Personcentreret omsorg er kendt af de fleste, som arbejder i ældre- og demensomsorgen i Danmark. De seneste års fokus på demens har affø…
BPSD konference
19. juli 2021
Som en systematisk arbejdsmetode i demensomsorgen anvendes NPI screeningen (NPI-NH) til at observere adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demen…
Alkoholrelateret demens
30. juni 2021
Blandt plejepersonale er det ofte en udfordring at hjælpe personer med alkoholrelateret demens. Der opstår hyppigt etiske dilemmaer og indimellem u…
Marte Meo 3
14. juni 2021
Marte Meo metoden kan anvendes ved både børn, voksne og ældre og kan lede til et styrket samspil og kommunikation mellem personen og omsorgsgiveren…
Marte Meo 2
27. maj 2021
De fem Marte Meo principper: 1. Følge initiativ; 2. Positivt bekræfte initiativet; 3. Benævne egne og andres initiativer, 4. Turtagning og 5. Posit…
Marte Meo 1
14. maj 2021
Marte Meo betyder ‘ved egen kraft’ og er udviklet af hollænderen Maria Aarts. Metoden blev kendt i Danmark 1990érne og den bruges hos både børn, un…
Parkinsons Sygdom
28. april 2021
I det næste webinar i rækken om mere sjældne årsager til demens, udfoldes Parkinsons Sygdom. Parkinsons Sygdom er en neurodegenerativ sygdom, med t…
Huntingtons sygdom
13. april 2021
Huntingtons sygdom er en arvelig neurodegenerativ sygdom. I de tilfælde, hvor sygdommen opstår i en tidlig alder (før 60 år) udvikler de fleste per…
Cheutzfeldt-Jakobs Sygdom
25. marts 2021
De fleste som arbejder i ældre- og demensomsorgen, har hørt om de hyppigste årsager til demens. De mest kendte er Alzheimers sygdom, vaskulær demen…
ISBAR
10. marts 2021
Ofte går det stærkt, når informationer skal overdrages mellem sundhedsfaglige medarbejdere på tværs af sektorer og professioner. Her kan det være n…
ABCDE
18. februar 2021
Med den stigende kompleksitet og øgede mængde opgaver i kommunernes ældrepleje, følger også behovet for systematiske arbejdsmetoder, som kan sikre …
Ændringsskemaet
2. februar 2021
Når forskellige faglige grupper skal samarbejde om tidlig opsporing af begyndende sygdom hos borgere i ældre- og demensomsorgen, er det nødvendigt …
At facilitere refleksion – spørgsmålstyper
18. januar 2021
Når den faglige refleksion skal rammesættes i ældre- og demensomsorgen er det væsentligt, at facilitatoren mestrer både etiske og didaktiske overve…
At facilitere refleksion – en vej til forbedrede handlinger
5. januar 2021
Når der efterspørges kulturforandringer i ældre- og demensomsorgen, er det nødvendigt med initiativer på alle niveauer. Også på institutionsniveau …
Hjulet
16. december 2020
Som et led i den samlede indsats med tidlig opsporing er der behov for validerede og let anvendelige redskaber, som sundhedspersoner kan bruge i ar…
Triage
16. december 2020
Tydelige prioriteringer af indsatserne i ældre- og demensomsorgen kan understøttes af en triageringsmetode. Triagering er en systematisk måde at sa…
NORD redskabet
1. december 2020
Behovet for beskæftigelse og følelsen af at være til nytte forsvinder ikke – heller ikke hos personer med demens. Oplevelsen af at hjælpe og være t…
Paradoksledelse i ældre- og demensomsorgen
4. november 2020
At navigere som leder i ældre- og demensomsorgen kan kun de, som holder sig oprejst mellem gode og svære dage, der er kendetegnet af alt fra balan…
Tidlig opsporing af begyndende sygdom (TOBS)
7. oktober 2020
Med den store stigning af ældre borgere arbejder både kommuner og almen praksis målrettet med Tidlig opsporing af begyndende sygdom. Den tidlig…
Det levede liv – om livsformer og rollemønstre
22. september 2020
I ældre- og demensomsorgen er arbejde med livshistorie vundet frem, og mange steder arbejdes ihærdigt med at implementere systematiske metoder til…
Tværsektorielt og tværprofessionelt samarbejde – del 2
9. september 2020
I sidste nyhedsbrev om Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde del l, blev du introduceret til begreberne Det nære og sammenhængende sundhe…
Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde – del 1
26. august 2020
Det kan være en labyrint at finde rundt i, når der skal skabes overblik over de forskellige involverede parter i det nære sundhedsvæsen ved en bor…
Neuropædagogik
10. august 2020
Psykolog og professor Tom Kitwood, har givet os en særlig god fremgangsmåde at følge, når vi ønsker at kende en person med demens, som vi skal hjæ…
Testamente
22. juli 2020
Ofte opstår der spørgsmål om Testamente, værgemål og fremtidsfuldmagter blandt pårørende og plejepersonale i ældre- og demensomsorgen. De …
Værgemål
8. juli 2020
Der kan oprettes et værgemål, hvis en voksen person af helbredsmæssige grunde ikke kan varetage egne økonomiske eller personlige interesser. Det …
Fremtidsfuldmagt
24. juni 2020
Spørgsmålet om, hvem der skal varetage sine interesser, hvis man en dag bliver ude af stand til at tage vare på sig selv, kan være vanskelig at t…
ACP samtalen
10. juni 2020
”Det lyder skræmmende med sådan en dyster dødssamtale….”, sådan er Advance Care Planning (ACP) samtalen fejlagtigt opfattet af mange. Men,…
De sidste uger, dage og timer
27. maj 2020
”…det sværeste er, når de pårørende spørger: Hvor lang tid er der igen? Hvornår dør han?… for jeg ved det jo ikke”… sådan fortæller plejehjemsp…
Intimitet og seksualitet hos ældre
13. maj 2020
”…Vi ved jo godt, at det er der… og at der foregår noget…, men vi ved ikke rigtigt, hvordan vi skal komme ind på det … Kunne du ikke lave et webi…
Sansestimulation
29. april 2020
Interessen for sansestimulation i ældre- og demensomsorgen er skærpet i denne tid. Medierne fortæller om beboere på plejecentre, som er afskåret …
Palliation – den sidste tid
15. april 2020
”….jeg ved ikke om det er for meget at bede om…” – Sådan beskriver Julie Rubow nogle af de tanker, der optog hende, da ægtefællen, Bjørn Rubow lå…
Højrisikojobs under COVID-19 i ældre- og demensomsorgen
30. marts 2020
I ældre- og demensomsorgen har situationen omkring COVID-19 forandret hverdagen markant for både borgere, pårørende og medarbejdere. Aldrig før h…
Spørgsmål og svar om COVID-19
18. marts 2020
Både Statsministeriet og sundhedsmyndighederne melder klart ud i disse dage. ??Vask dine hænder tit eller brug håndsprit, host og nys i di…
VIPS rammesætning
11. marts 2020
Teorien om Personcentreret omsorg er kendt af de fleste, som arbejder i ældre- og demensomsorgen i Danmark. De seneste års fokus på demens har af…
Samarbejde med pårørende
26. februar 2020
Et tæt samarbejde med pårørende er ofte nøglen til at skabe en god hverdag for personer med demens. Pårørende ligger inde med mange års kendskab …
Magtanvendelse i demensomsorgen
11. februar 2020
Omkring på landets plejecentre og i hjemmeplejeområder arbejdes der lige nu med at forholde sig til de nye regler for Magtanvendelse og andre ind…
Demens og tandpleje – tegn på sygdom
29. januar 2020
Indimellem kan jeg have så travlt i hverdagen, at jeg glemmer at række ud efter de redskaber, som allerede er udviklet til at kvalificere mit arb…
Demens og tandpleje – gode daglige rutiner
15. januar 2020
Forestil dig, at du er træt og sidder halvt afklædt på en badebænk i et rum med hvide vægge. En person du ikke kan genkende, kommer hurtigt hen m…
Organisation, der viser omsorg
2. januar 2020
Kan en organisation vise omsorg? Tjoooo, mon ikke… Når det lykkes, kan det mærkes. Og når det ikke lykkes, kan det i særdeleshed mærkes. A…
Personcentreret omsorg – ‘Best Practice’
16. december 2019
Hvordan ser personcentreret omsorg ud i virkeligheden? – altså når det ikke bare er ord, men når det kommer ud gennem hænder, fødder, hjerte, hje…
Konflikthåndtering 3 – (Affektudbrudsmodellen)
3. december 2019
Når en person med demens reagerer med aggression i form af spyt, spark, slag, krads eller lignende, så ved de fleste i demensomsorgen, at det kan…
Tværsektorielt samarbejde
19. november 2019
”..Jeg kan simpelthen ikke trække mig (som pårørende), fordi der er ikke nogen der tager ansvar for behandlingsforløbet og fokuserer på, hvad der…
Kommunikation og demens 2
6. november 2019
Siger din krop det samme som din mund? Og hvilken betydning har det, hvorvidt der i demensomsorgen er konsensus i sproget? Både so…
Kommunikation og demens 1
22. oktober 2019
”Der hvor det lykkes, det er der, hvor man møder Bjørn i øjenhøjde, med en oprigtig interesse og med tid…”, sådan beskriver Julie Rubow …
Konflikthåndtering 2 – (konflikttrappen)
8. oktober 2019
Det kan være vanskeligt at bringe en konflikt ned, når den allerede er optrappet og parterne står stejlt overfor hinanden. I …
Konflikthåndtering 1 – (konflikttrappen)
25. september 2019
”Jeg kan ikke mere, jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal komme igennem – og jeg er lige ved at blive vanvittig over at blive talt til på den må…
Demens og smerter
11. september 2019
”Der er stor risiko for at overse smerter hos personer med demens – også fordi de kan have så varieret en adfærd og døgnrytme”, skrev…
Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens 3 – (fælles indsatser)
28. august 2019
I denne uge omhandler nyhedsbrevet, ligesom de forrige to nyhedsbreve, Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens (BPSD). Det…
Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens 2 – (Årsager til BPSD)
20. august 2019
Som nævnt i forrige nyhedsbrev, har Sundhedsstyrelsen ad flere kanaler igangsat arbejde, der skal udbrede større viden og dybere forståelse for d…
Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens 1 – (BPSD)
7. august 2019
Dette og de næste nyhedsbreve fra Resopti omhandler Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens (BPSD) (BPSD er en engelsk forkortelse af…
Ferie med demens
17. juli 2019
Ferietiden er over os – og de fleste kan se frem til en mulighed for at skrue tempoet ned og lade tankerne flyve for en stund… men sådan er d…
Personcentreret omsorg 4 – Blomsten
9. juli 2019
De seneste tre nyhedsbreve har omhandlet dele af psykolog og professor Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg. O…
Personcentreret omsorg 3 – Demensligningen
26. juni 2019
”Jammen jeg kender da slet ikke manden. Han er jo kun hos os i ganske kort tid…” ..sådan lyder det indimellem, når jeg møder personale fra ko…
Personcentreret omsorg 2 – Positivt personarbejde
11. juni 2019
Det sidste nyhedsbrev handlede om risikoen for, at vi i ældre- og demensomsorgen kan komme til at lade elementer af den ondartede socialpsyko…
Personcentreret omsorg 1 – ondartet socialpsykologi
30. maj 2019
Hele ugen har spørgsmålet om relationen mellem børn og voksne i daginstitutioner fyldt en del i medierne – og som forventet også i den politi…
Interview med en pårørende – Sofie
22. maj 2019
Det er helt særligt at få indblik i en pårørendes unikke fortælling om oplevelsen af, at leve med demens tæt på i hverdagslivet…
Det gode samarbejde
14. maj 2019
Alle ved det og alle vil det: Samarbejdet mellem pårørende og medarbejdere i ældre- og demensomsorgen har afgørende betydning for et …
Pårørende og søvn
29. april 2019
Karinas far har demens, men lige nu er hun allermest bekymret for sin mor: ’Jeg tror faktisk ikke, hun har slappet rigtigt af i flere …
Kognitive funktioner ved demens
29. april 2019
Sofie fortæller om endnu en konsekvens af demens i familien: Nu har min far sagt ja til tre forskellige telefonsælgere…. Så nu abonner…
Mødet med demens
26. april 2019
Sådan kan det lyde, når demens lister sig ind på en familie: ”Hvis jeg bare havde vidst det…. så kunne…
Træt, træt, træt som døden
25. februar 2019
Hendes øjne var helt tomme og hun viste med en sammenfalden kropsholdning og sænket hoved, at hun var træt, træt, træt… Hun passede fortsat sit fu…
Hvad er det de kan – de hænder?
25. september 2018
Alle skriger på dem – altså hænderne. Hænder! Hænder!…flere hænder i ældreplejen og demensomsorgen. Men hvad er det egentlig de kan – de …
Har du mødt hende?
20. september 2018
Hende det uduelige fjols, der ikke har forstand på en skid! Hun fatter bare ingenting om virkeligheden. Altså min virkelighed! Jeg har mødt hende …
Hold en pause – bliv besøgsven
6. september 2018
Ser du, det hele startede med, at jeg ville gøre noget godt for et andet menneske – og så gik det helt anderledes. På hjemmefronten havde vi – end…
Info
+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049
Genveje
Services
Tilmeld nyhedsbrev
Om Resopti
Blog
Webinarer
+Medlem samling
Privatlivspolitik
Handelsbetingelser
Modtag nyhedsbrev
Webbureau
ITTP