7 måder at undgå kontakt

0 student
  • Målgruppe: Webinarets målgruppe er medarbejdere og ledelser i ældre- og demensomsorgen.
  • Varighed 9:43 min
  • Underviser: Sogne- og plejehjemspræst Jeppe Carsce Nissen fra plejehjemmet Sølund og De Gamles By på Nørrebro i København

I webinaret 7 måder at undgå kontakt får du indsigt i sogne- og plejehjemspræst Jeppe Carsce Nissens sondring refleksioner over det nære møde med en borger, som har det svært. Du hører hvordan Jeppe tager afsæt i hæftet Eksistenslaboratorium, hvor der er et stort materiale til sundheds- og omsorgsprofessionelle om gode råd til ’den svære samtale’. I webinaret præsenteres du for de 7 måder at undgå kontakt som er: afglidende, med overdreven optimisme, bagatelliseren, formaning, ros, medynk og velmente råd. Du får viden om, at disse måder IKKE er til efterfølgelse, men er oplæg til refleksion over, hvornår du eller kollegaer kommer til at lukke ned for en samtale, som borgeren har brug for at blive i. Webinaret afsluttes med spørgsmål til refleksion og en litteraturliste.

Webinaret indeholder punkterne:

  • Introduktion
  • Den svære samtale
  • At være i mødet med borgeren
  • 7 måder at undgå kontakt
  • Spørgsmål til refleksion
  • Litteraturliste

Når du har set webinaret 7 måder at undgå kontakt har du indsigt i sogne- og plejehjemspræst Jeppe Carsce Nissens sondring refleksioner over det nære møde med en borger, som har det svært.

Du har hørt, hvordan Jeppe tager afsæt i hæftet Eksistenslaboratorium, der rummer et stort materiale til sundheds- og omsorgsprofessionelle om gode råd til ’den svære samtale’.  Efter webinaret er du blevet præsenteret 7 måder at undgå kontakt, som er: afglidende, med overdreven optimisme, bagatelliseren, formaning, ros, medynk og velmente råd. Når du har set webinaret ved du, at disse måder IKKE er til efterfølgelse, men er oplæg til refleksion over, hvornår du eller kollegaer kommer til at lukke ned for en samtale, som borgeren har brug for at blive i. Webinaret afsluttes med spørgsmål til refleksion og en litteraturliste. Efter webinaret, kan du bruge refleksionsspørgsmålene individuelt eller i gruppe og du kan anvende litteraturlisten til at søge yderligere viden.

Instructor

99 DKK

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP