ACP-samtalen

0 student

I webinaret ACP-samtalen introducerer udviklingssygeplejerske, Heidi Krohn Didriksen fra hospice Søholm til ACP-samtalens formål. Derefter gennemgår hun ACP-samtalens indholdselementer, som omhandler en række konkrete og væsentlige informationer, der gives af personen i det palliative forløb og/eller af pårørende. Webinaret henviser til Sundhedsstyrelsens Anbefalinger for den palliative indsats (2017), som opfordrer til, at der implementeres en fast systematik for samtaler i den palliative indsats – også på det basale niveau, på plejecentre og i hjemmeplejen.

Heidi Krohn Didriksen giver bud på hvem, der bør facilitere ACP-samtalen og hvordan den kan implementeres som en fast systematik i en organisation.

Webinaret indeholder spørgsmål til refleksion og en litteraturliste.

Webinaret indeholder punkterne:

 • Præsentation af Heidi Krohn Didriksen
  • ACP-samtalens formål og indhold
  • Relation mellem patient og pårørende – kærlighedens skjold
  • Hvem faciliterer samtalen?
  • Implementering som systematisk samtale
  • Spørgsmål til refleksion
  • Litteraturliste 

 

Når du har set webinaret ACP-samtalen ved du, at ACP-samtalen er en livssamtale, som omhandler spørgsmål og ønsker for den sidste levetid. Du kender til ACP-samtalens formål og indhold og du er indført i udviklingssygeplejerske, Heidi Krohn Didriksens bud på, hvordan samtalen bør faciliteres og implementeres i det basale pleje-niveau på plejecentre og i hjemmeplejeområder. Efter webinaret om ACP-samtalen, er du klædt på til refleksion med medarbejdere, ledere og pårørende om centrale spørgsmål i den palliative indsats og du har kendskab til Sundhedsstyrelsens Anbefalinger for den palliative indsats.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Instructor

99 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP