Basal og specialiseret palliativ indsats

0 student

Målgruppe: Webinarets målgruppe er medarbejdere og ledelser i ældre- og demensomsorgen.
Varighed 14:35 min
Underviser: Udviklingssygeplejerske, MKS Heidi Krohn Didriksen, Hospice Søholm Aarhus

I webinaret Basal og specialiseret palliativ indsats får du viden om Den palliative indsats i Danmark. Du hører udviklingssygeplejerske MKS, Heidi Krohn Didriksen fortælle, hvornår den basale palliative indsats bør starte. Hun giver gode råd til metoder og værktøjer der med fordel kan anvendes i det tværfaglige samarbejde. I webinaret hører du Heidi fortælle, hvor den basale palliative indsats finder sted og hvordan fælles målsætninger og samarbejde med pårørende kan løfte kvalitet i indsatsen.

Du får indblik i Heidi Krohn Didriksens beskrivelse af den specialiserede palliative indsats og hvilke kriterier, der ligger til grund for at modtage specialiseret palliativ indsats. Du hører, hvordan samarbejdet mellem det basale og specialiserede niveau kan foregå til gavn for borgeren med behov for palliativ indsats. Webinaret afsluttes med spørgsmål til refleksion og en litteraturliste.

Webinaret indeholder punkterne:
• Introduktion
• Den palliative indsats i Danmark
• Den basale palliative indsats
• Den specialiserede palliative indsats
• Spørgsmål til refleksion
• Litteraturliste

Når du har set webinaret Basal og specialiseret palliativ indsats ved du mere om Den palliative indsats i Danmark. Du har hørt udviklingssygeplejerske MKS, Heidi Krohn Didriksen fortælle, hvornår den basale palliative indsats bør starte og hendes gode råd til metoder og værktøjer der med fordel kan anvendes i det tværfaglige samarbejde. Efter webinaret har du indblik i, hvor den basale palliative indsats finder sted og hvordan fælles målsætninger og samarbejde med pårørende kan løfte kvalitet i indsatsen.

Efter webinaret har du indblik i Heidi Krohn Didriksens beskrivelse af den specialiserede palliative indsats og hvilke kriterier, der ligger til grund for at modtage specialiseret palliativ indsats. Du har hørt, hvordan samarbejdet mellem det basale og specialiserede niveau kan foregå til gavn for borgeren med behov for palliativ indsats. Efter webinaret, kan du bruge refleksionsspørgsmålene individuelt eller i gruppe og du kan anvende litteraturlisten til at søge yderligere viden.

Instructor

99 DKK

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP