Dementia Care Mapping (DCM) – del 2

1 student
 • Målgruppe: Webinarets målgruppe er medarbejdere og ledelser i ældre- og demensomsorgen.
 • Varighed: 18:53 min
 • Underviser: Sygeplejerske, demenskoordinator, psykoterapeut og DCM-mapper Annette Schiøtt fra www.dinindsigt.dk

I webinaret Dementia Care Mapping (DCM) – del 2, får du indblik i hvilke trin, der ligger i forberedelsen af en mapping. Du får viden om, hvordan en mapping foregår og hvilke etiske overvejelser der bør gøres, for at alle parter kan finde tryghed i at deltage i processen. I webinaret hører du, hvordan sygeplejerske, demenskoordinator, psykoterapeut og DCM-mapper Anette Schøtt fra www.dinindsigt.dk fortæller om, at data efterfølgende bearbejdes og hvordan der gives feedback til ledere og medarbejdere i organisationen. I webinaret beskrives også, hvordan fælles faglig refleksion og udarbejdelse af en handleplan for omsorgen til den enkelte person med demens er fast element i kvalitetssikringsprocessen. Anette Schiøtt beskriver, hvordan metoden tager afsæt i psykolog og professor Tom Kitwoods teori om den personcentrerede omsorg og har til formål at forbedre trivsel hos personen med demens. Webinaret afsluttes med spørgsmål til refleksion og en litteraturliste. Det kræver en særlig uddannelse at anvende metoden DCM, hvilket du kan finde mere information om HER

Webinaret indeholder punkterne:

 • Introduktion
 • Forberedelser til DCM
 • Mapping
 • Bearbejdning af data
 • Feedback til medarbejdere og ledere
 • Udarbejdelse af en handleplan
 • Spørgsmål til refleksion
 • Litteraturliste

Når du har set webinaret Dementia Care Mapping (DCM) – del 2, har du indblik i hvilke trin, der ligger i forberedelsen af en mapping. Du ved mere om, hvordan en mapping foregår og hvilke etiske overvejelser der bør gøres, for at alle parter kan finde tryghed i at deltage i processen. Når du har set webinaret ved du, hvordan sygeplejerske, demenskoordinator, psykoterapeut og DCM-mapper Anette Schiøtt fra www.dinindsigt.dk fortæller om databearbejdning og betydningen af, at der gives feedback til ledere og medarbejdere i organisationen.

Efter webinaret ved du, hvordan fælles faglig refleksion og udarbejdelse af en handleplan for omsorgen til den enkelte person med demens, er fast element i kvalitetssikringsprocessen. Når du har set webinaret, har du hørt Anette Schiøtt beskrive, hvordan metoden tager afsæt i psykolog og professor Tom Kitwoods teori om den personcentrerede omsorg og har til formål at forbedre trivsel hos personen med demens.  Efter webinaret, kan du bruge refleksionsspørgsmålene individuelt eller i gruppe og du kan anvende litteraturlisten til at søge yderligere viden.

 

Instructor

99 DKK

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP