Konflikthåndtering 1

0 student

Webinaret Konflikthåndtering 1 præsenterer dig først for en definition af: ’Hvad er en konflikt’. Derefter introduceres du til Konflikttrappen, som er en model, der i syv trin viser, hvordan en mindre uoverensstemmelse kan udvikle sig til gradvist at blive mere og mere konfliktfyldt og tilspidset. Metoden er inspireret af den østrigske konfliktforsker og ph.d. Friderich Glasls teori og model om Konflikttrappen.

Til sidst kan konflikten blive årsag til en ’krigszone’, hvor de stridende parter bruger megen mental energi på at bekrige hinanden. Personer, der befinder sig omkring konflikten bliver involveret og konflikten kan blive årsag til dårligt arbejdsmiljø, dårligt samarbejde kollegaer og pårørende og sygemeldinger.

Webinaret stiller spørgsmål til refleksion, som er rettet mod både pårørende og medarbejdere i ældre- og demensomsorgen.

Webinaret indeholder punkterne:

  • Hvad er en konflikt
  • Konflikttrappen
    • Trin 1
    • Trin 2-4
    • Trin 5-7
  • Spørgsmål til refleksion
  • Litteraturliste

Efter webinaret Konflikthåndtering 1 har du større viden om, hvad en konflikt er. Du ved, hvordan en konflikt kan udvikle sig over tid fra nederste trin og op til øverste trin, hvor der sker en polarisering og kommunikationen mellem de stridende parter er brudt helt sammen.

Efter webinaret ved du, hvordan en konflikt involverer mange personer og hvordan den kan påvirke både arbejdsmiljøet for mange og det enkelte menneskes trivsel og helbred.

Webinaret skaber grundlag for refleksion og dialog mellem ledere, medarbejdere og pårørende i ældre- og demensomsorgen.

http://011.dk/webinarer/ ligger webinaret Konflikthåndtering 1, som introducerer til Konflikttrappen. Konflikthåndtering 2 giver bud på metoder, der kan bruges til at nedbringe konflikt mellem mennesker.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Instructor

99 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP