Konflikthåndtering 2

0 student

Webinaret Konflikthåndtering 2 viser dig, hvilke forhold du skal være opmærksom på, når du er part i eller vidne til en konflikt. Webinaret er udarbejdet med inspiration fra den østrigske konfliktforsker ph.d. Friederich Glasl’s teori og model om ’Konflikttrappen’.

Webinaret giver bud på, hvilke kommunikative værktøjer du kan trække på i forhold til at tale om uoverensstemmelsen ud fra dialog fremfor diskussion, som optrapper konflikten. I webinaret får du redskaber til at reflektere over din egen rolle som part i en konflikt. Derudover er der bud på, hvad du kan gøre som vidne til andres konflikter, så konflikten ikke udvikler sig til at eskalere og blive årsag til dårligt arbejdsmiljø og eventuelt dårlig trivsel og nedbrud af enkeltpersoner.

Webinaret indeholder punkterne:

  • Opsamling fra Webinaret ”Konflikthåndtering 1”
  • Hvad kan du gøre på Konflikttrappens:
    • Trin 1
    • Trin 2-4
    • Trin 5-7
  • Spørgsmål til refleksion
  • Litteraturliste

Efter webinaret Konflikthåndtering 2 har du større viden om, hvad du kan gøre som part i eller vidne til en konflikt. Du har redskaber til at kommunikere med dialog, som er et af værktøjerne til at nedbringe konflikt. Derudover ved du mere om, hvordan en konflikt kan eskalere og involvere mange mennesker i omgivelserne og blive årsag til menneskers nedbrud. Du har en større viden om, hvordan du kan hjælpe konfliktparterne ved at inddrage en mægler eller mediator.

Webinaret skaber grundlag for refleksion og dialog mellem ledere, medarbejdere og pårørende i ældre- og demensomsorgen.

På http://011.dk/webinarer/ ligger webinaret Konflikthåndtering 1, som introducerer til Konflikttrappen og som med fordel kan ses i sammenhæng med Konflikthåndtering 2

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Instructor

99 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP