NORD redskabet

0 student

I webinaret NORD redskabet bliver du præsenteret for baggrunden for udvikling af det systematiske observationsredskab. Du får viden om, hvordan redskabet tager afsæt i psykolog og professor Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg og de fem psykologiske behov hos personer med demens. Udviklerne af NORD redskabet ergoterapeut, cand. san. ergo Karen Lund og ergoterapeut, Master i IKT & Læring, Teresa Andersen introducerer dig til at observere og dokumentere observationer ved hjælp af NORD, som kan lægge til grund for valg af aktiviteter og beskæftigelse, der opleves meningsfuldt for personen med demens, som du skal hjælpe.

Webinaret indeholder punkterne:

  • Baggrund for NORD
  • Validering af redskabet NORD
  • Gennemgang af observationsredskabet
  • Hvordan anvendes redskabet i praksis
  • Spørgsmål til refleksion
  • Litteraturliste

Når du har set webinaret NORD redskabet, har du indblik i baggrunden for redskabets opbygning og metode. Du har viden om hvordan redskabet står på psykolog og professor Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg og de fem psykologiske behov hos personer med demens. Efter webinaret kan du anvende redskabet i din hverdagspraksis som metode til at observere og planlægge aktiviteter, som målrettes den enkelte person med demens.

Webinaret afsluttes med spørgsmål til refleksion og en litteraturliste med relevante henvisninger til teori om personcentreret omsorg og NORD redskabet.

Instructor

99 DKK

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP