Organisation, der viser omsorg

0 student

I webinaret Organisationen, der viser omsorg beskrives først dele af psykolog og professor Tom Kitwoods teori om, hvilke forhold, der bør præge demensomsorgen. Herunder, hvordan forholdet mellem ledelse og medarbejdere kan have en afsmittende effekt på den måde personen med demens bliver mødt i demensomsorgen. Webinaret indeholder også en refleksion over Kitwoods beskrivelse af organisationens stil og struktur. Iben Juul Nielsen, som vandt Sundheds- og ældreministeriets Demenspris 2019 fortæller, hvordan hun oplever, at de organisatoriske rammer, samarbejdet med ledelse og kollegaer og samfundets syn på demensomsorgen som arbejdsfelt, har betydning for hendes trivsel i hverdagens arbejde.

Webinaret stiller spørgsmål til refleksion, som er rettet mod både pårørende, medarbejdere og ledere i ældre- og demensomsorgen.

Webinaret indeholder punkterne:

 • Intro
 • Organisationen der viser omsorg
  • Demensomsorg
  • En måde at blive behandlet på
  • Stil og struktur
 • Interview med Iben Juul Nielsen, Demensprisen 2019
 • Spørgsmål til refleksion
 • Litteraturliste

 

Efter webinaret har du større viden om psykolog og professor Tom Kitwoods beskrivelse af Organisationen, der viser omsorg. Du ved mere om, hvordan forholdet mellem ledelse og medarbejdere kan have en afsmittende betydning for måden personer med demens bliver mødt i demensomsorgen. Du har indblik i hvilken stil og struktur, som kan understøtte respekt og tillid mellem organisationens medlemmer. Når du har set webinaret, har du indblik i Iben Juul Nielsens praksisnære fortælling om, hvilke forhold, der har betydning for hendes trivsel på arbejdspladsen og mulighed for at yde personcentreret omsorg i hverdagen.

Webinaret skaber grundlag for refleksion og dialog mellem de mennesker, som omgiver personer med demens i hverdagen.

http://011.dk/webinarer/ ligger webinarerne ’Personcentreret omsorg 1 + 2 + 3 + 4 + 5, som alle omhandler dele at Tom Kitwoods teori om Personcentreret Omsorg.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

 • Webinar: Organisation, der viser omsorg

Instructor

99 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP