Pårørende og søvn

0 student

I webinaret Pårørende og søvn får du viden om det normale søvnbehov og søvnmønster. Du lærer om, hvordan mangel på søvn kan påvirke både kroppen og psyken, hvis det bliver et længerevarende problem.
I webinaret fortæller jeg om eksempler på spekulationer, der kan ødelægge en god nattesøvn. Jeg underviser om de alvorlige konsekvenser, der kan følge med søvnproblemer og jeg kommer med forslag og anbefalinger du kan afprøve, for at vende den onde cirkel og opnå en bedre søvn. Anbefalingerne indeholder både forhold du bør undgå og nye ting du kan prøve.
Webinaret indeholder punkterne:

• Livet som pårørende
• Søvns betydning for trivsel
• Anbefalinger
• Spørgsmål til refleksion
• Litteraturliste

Efter webinaret har du større viden om søvn og søvns betydning for trivsel og velvære.
Du har indblik i hvilke alvorlige konsekvenser, der kan følge af at leve med søvnproblemer over længere tid. Når du har deltaget i webinaret, har du kendskab til forhold du bør undgå og redskaber til at afprøve nye metoder til at opnå en god søvn. Du har også viden om vigtigheden af at tage imod hjælp fra andre.
Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti (KLIK HER), hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Målgruppe: Pårørende til personer med demens eller anden langvarig sygdom, medarbejdere i ældre- og demensomsorgen.

Instructor

Free

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP