Personcentreret omsorg 4 – Blomsten

1 student

I webinaret Personcentreret omsorg 4 – blomsten gennemgås den del at psykolog og professor Tom Kitwoods teori, der omhandler fem psykologiske behov, som personer med demens i særlig høj grad har behov for at få opfyldt.

De fem psykologiske behov samles i ét altomfattende behov for kærlighed.

Kitwood beskriver, hvordan omgivelserne kan identificere disse udtryk og imødekomme behovene, så personen med demens kan opretholde den personlige identitet og en følelse af at være værdsat af andre. Webinaret kommer med eksempler på, hvordan det kan se ud, når en person med demens gennem sin adfærd giver udtryk for et uopfyldt behov – og der gives bud på, hvordan pårørende og plejepersonale kan imødekomme behovene.

Webinaret stiller spørgsmål til refleksion, som er rettet mod både pårørende og medarbejdere i ældre- og demensomsorgen.

Webinaret indeholder punkterne:

  • Kort opsamling fra Personcentreret omsorg 1 + 2 + 3
  • Blomsten – fem psykologiske behov
  • Spørgsmål til refleksion
  • Litteratur

Efter webinaret har du større viden om psykolog og professor Tom Kitwoods teori og de fem psykologiske behov, der alle samles i det altomfattende behov for kærlighed. Du ved mere om, hvilken betydning det har, at personer med demens får opfyldt de psykologiske behov. Derudover har du viden om, hvordan du kan identificere behovene og imødekomme dem, så personen med demens oplever sig påskønnet og værdsat.

Webinaret skaber grundlag for refleksion og dialog mellem de mennesker, som omgiver personer med demens i hverdagen.

http://011.dk/webinarer/ ligger webinarerne Personcentreret omsorg 1 + 2 + 3, som alle omhandler dele at Kitwoods teori.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Instructor

99 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP