Samarbejde med pårørende

0 student

I webinaret Samarbejde med pårørende introduceres først til Den nationale Demenshandlingsplans initiativer, der fokuserer på arbejdet blandt pårørende til personer med demens. Dernæst handler webinaret, om den vigtige viden som pårørende kan bidrage med, der understøtter medarbejderes mulighed for at arbejde målrettet og personcentreret i hverdagen med personen med demens.

Webinaret giver indblik i de ’forbudte’ følelser, som pårørende kan være plaget af og viden om, hvordan pårørendegrupper kan opstartes efter en konkret fremgangsmåde. I webinaret bidrager Iben Juul Nielsen, som modtog Ældre- og sundhedsministeriets Demenspris 2019, for sit arbejde med pårørende i demensomsorgen.

Iben arbejder som SOSU assistent på Friplejehjemmet Sct. Kjeldsgården i Viborg.

Webinaret stiller spørgsmål til refleksion, som er rettet mod både pårørende, medarbejdere og ledere i ældre- og demensomsorgen.

Webinaret indeholder punkterne:

 • Den Nationale Demenshandlingsplan – pårørende
 • Samarbejde med pårørende
  • Den vigtige viden
  • De ‘forbudte’ følelser
  • Pårørendegrupper
 • Interview med Iben Juul Nielsen, Demensprisen 2019
 • Spørgsmål til refleksion
 • Litteraturliste

Når du har set Webinaret Samarbejde med pårørende, har du kendskab til Den Nationale Demenshandlingsplan og de initiativer, som er rettet mod pårørende. Du ved mere om, hvilken viden pårørende kan bidrage med og hvilke ’forbudte’ følelser de kan være plaget af. Når du har set webinaret, har du kendskab til konkrete metoder til at opstarte pårørendegrupper og du kan inspireres af, hvordan Iben Juul Nielsen på sin arbejdsplads stræber efter et tæt samarbejde med pårørende. Derudover har du viden om, hvordan hun har opstartet pårørendegrupper og hvilke overvejelser hun har haft i den forbindelse.

Webinaret skaber grundlag for refleksion og dialog mellem de mennesker, som omgiver personer med demens i hverdagen.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

 

Instructor

99 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP