Sansestimulation

0 student

Webinaret Sansestimulation introducerer dig til en opdeling af sanserne i 3 bearbejdnings-niveauer. Demens- og neuropædagogisk konsulent, Charlotte Voetmann, inddeler menneskets syv sanser i disse tre niveauer. Webinaret indeholder en beskrivelse af, hvordan man som pårørende eller plejepersonale kan identificere et behov for sansestimulation og hvilke tegn der kan være på ubalance i sanserne.

Charlotte Voetmann giver konkrete bud på indsatser, som kan målrettes den enkelte person og bidrage til tryghed og trivsel. I webinaret inddrages Sundhedsstyrelsens anbefalinger fra rapporten: ”Viden og erfaringer om brug af sansestimuli til at forebygge og reducere udadreagerende adfærd på ældreområdet”, som Charlotte har bidraget til at skrive.

Webinaret lægger op til refleksion og dialog mellem ledere, medarbejdere og pårørende i ældre- og demensomsorgen.

Webinaret indeholder punkterne:

  • 3 bearbejdnings-niveauer af sanser
  • Introduktion til de syv sanser
  • Hvordan kan vi forstå stadierne i hjernen? 
  • Hvordan vælges og målrettes indsatsen?
  • Tegn på ubalance i sanserne
  • Gode råd og handlingsanvisning
  • Spørgsmål til refleksion
  • Litteraturliste

Når du har set webinaret Sansestimulation har du kendskab til Sundhedsstyrelsens rapport: ”Viden og erfaringer om brug af sansestimuli til at forebygge og reducere udadreagerende adfærd på ældreområdet”, som Charlotte har bidraget til. Du ved, hvordan sanserne er opdelt i tre bearbejdnings-niveauer og hvordan menneskets syv sanser er inddelt i disse tre niveauer. Efter webinaret ved du mere om, hvordan du kan identificere behov for sansestimulation og du kender til tegn på ubalance i sanserne. Når du har set webinaret, er du bekendt med konkrete indsatser, som kan målrettes en person, så denne opnår tryghed og trivsel.

Webinaret skaber grundlag for refleksion og dialog mellem ledere, medarbejdere og pårørende i ældre- og demensomsorgen.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Instructor

99 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP