Spørgsmål og svar om COVID-19 i ældre- og demensomsorgen

2 students

I webinaret Spørgsmål og svar om COVID-19 i ældre- og demensomsorgen interviewes Cand. med, ph.d., lektor, og afdelingslæge ved Infektionsmedicinsk Afdeling, AUH, Christian Wejse om tvivlsspørgsmål, der er rejst fra ledere og medarbejdere i ældre- og demensomsorgen. Spørgsmålene omhandler COVID-19 virus, hygiejne, værnemidler, lovgivning og etiske dilemmaer i relation til personer med demens.

Webinaret indeholder punkterne:

  • Intro
  • Ligheder og forskelle mellem COVID-19, influenza og forkølelse
  • Afklarende spørgsmål om COVID-19 og virus
  • COVID-19 hos ældre
  • COVID- 19 hos personer med demens eller anden kognitiv svækkelse
  • Medarbejdere og COVID-19
  • Spørgsmål til refleksion

Efter webinaret har du større viden om ligheder og forskelle ang. COVID-19, influenza og forkølelse. Du ved mere om, hvordan COVID-19 forventeligt kommer til udtryk hos ældre. Derudover har du indblik i nogle af de særligt vanskelige spørgsmål, der kan rejse sig i relation til personer med demens med COVID-19 symptomer. Efter webinaret har du indblik i viden om hygiejne, værnemidler, lovgivning og forholdsregler, der kan anvendes i ældre- og demensomsorgen under CORONA-19 udbruddet.

Når du har set webinaret, kan du bruge det til at skabe dialog og refleksion på din arbejdsplads og i samspillet med borger, pårørende, kollegaer og ledelse – og i din egen familie.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Instructor

Free

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP