Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde – Del 1

0 student

I webinaret Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde del 1 introduceres du til begrebet ’det nære og sammenhængende sundhedsvæsen’. 

Sundhedsfaglig konsulent, Irmgard Birkegaard fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, giver dig indblik i, hvordan relationel koordinering og samarbejde med borgeren har betydning for oplevelsen af sammenhæng. Webinaret indeholder en beskrivelse af det interne samarbejde mellem region, kommune og almen praksis, og parternes roller og ansvar.

Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde del 1 fortsættes i Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde del 2, hvor samarbejdet mellem parterne i det nære sundhedsvæsen udfoldes yderligere.

 

Webinaret indeholder punkterne:

  • Det nære og sammenhængende sundhedsvæsen
  • Relationel koordinering 
  • Samarbejde med borgeren
  • Internt samarbejde 
  • Roller og ansvar
  • Spørgsmål til refleksion
  • Litteraturliste

Når du har set webinaret Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde 1, kender du til begrebet ’det nære og sammenhængende sundhedsvæsen’. Du har hørt, hvordan Sundhedsfaglig konsulent, Irmgard Birkegaard fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole beskriver, at relationel koordinering og samarbejde med borgeren kan styrke et sammenhængende forløb. 

Efter webinaret har du kendskab til hvilke parter, som er involveret i det nære sundhedsvæsen, og du har kendskab til samarbejdsfladerne. Når du har set webinaret, kan du anvende Spørgsmål til refleksion til individuel eller grupperefleksion og du kan bruge litteraturlisten som inspiration til at opsøge yderligere viden.

Instructor

99 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP