Tværsektorielt samarbejde

0 student

Webinaret Tværsektorielt samarbejde beskriver først, hvordan sundhedsvæsenet er delt op i en primær og en sekundær sektor. Derefter anvendes sygeplejerske og ph.d. Ditte Høgsgaards beskrivelse af kompleksitet og udfordringer i det tværsektorielle samarbejde. Webinaret indeholder også en beskrivelse af, hvilke forhold det kan spille ind på kommunikationen mellem primær og sekundær sektor. Webinaret afsluttes med et pårørendeperspektiv. Julie Rubow beskriver, hvordan hun oplevede mangel på sammenhæng i sin ægtefælles sygdomsforløb og behandlingsplan. Webinaret indeholder spørgsmål til refleksion og en litteraturliste.

Webinaret indeholder punkterne:

  • Tværsektorielt samarbejde
    • Kompleksitet og udfordringer
    • Kommunikation
    • Patienter og pårørendes behov
  • En pårørendefortælling – Julie Rubow
  • Spørgsmål til refleksion
  • Litteraturliste

Efter webinaret Tværsektorielt samarbejde har du en større viden om, hvordan sundhedsvæsenet er delt op i en primær og en sekundær sektor. Du ved mere om hvordan kompleksiteten og udfordringer i de to forskellige sektorer kan besværliggøre samarbejdet på tværs. Når du har set webinaret, har du indblik i hvordan kommunikationen kan påvirkes af både IT- systemer, tværprofessionelt samarbejde og lokale bestemmelser. I webinaret får du Julie Rubows fortælling om de sektorovergange hun befandt sig i sammen med sin syge ægtefælle.

Webinaret skaber grundlag for refleksion og dialog mellem ledere, medarbejdere og pårørende i ældre- og demensomsorgen.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Instructor

99 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP