De sidste uger, dage og timer

0 student

Webinaret De sidste uger, dage og timer gennemgår hvilke tegn, som kan observeres og give en indikation af, at en persons liv vil ophøre indenfor de næste uger, dage eller timer. Undervisningen forestås specialsygeplejerske, Heidi Krohn Didriksen, fra Hospice Søholm. Hun anbefaler guides, screeningsskemaer og en app som kan anvendes til observation og vurdering af en døende persons helbredstilstand. Webinaret tager afsæt i totalsmertebegrebet, som omhandler både fysiske, psykiske, sociale og åndeligt/kulturelle perspektiver, som bør medtænkes i den palliative indsats. Derudover understreger Heidi Krohn Didriksen vigtigheden af borger- og pårørendeinddragelse gennem en nærværende og empatisk pleje. I webinaret præsenteres tryghedskassen.

Webinaret indeholder spørgsmål til refleksion og en litteraturliste.

Webinaret indeholder punkterne:

 • Præsentation af Heidi Krohn Didriksen
  1. De sidste uger, dage og timer
  2. SPICT – guiden, APP – palliation i praksis, EORTC – PAL screening skema
  3. Borger- og pårørendeinddragelse
  4. Tryghedskasse
  5. Totalsmerte
  6. Nærvær og empati
  7. Spørgsmål til refleksion
 • Litteraturliste 

Når du har set webinaret De sidste uger, dage og timer har du viden om hvilke tegn, som kan vise, at en person nærmer sig døden. Specialsygeplejerske, Heidi Krohn Didriksen, Hospice søholm, giver dig indblik i systematiske metoder, som kan anvendes til observation og vurdering af en persons helbredstilstand og du kender til vigtigheden af borger- og pårørendeinddragelse. Efter webinaret ved du mere om totalsmerterbegrebet og betydningen af nærvær og empati i den palliative indsats. Når du har set webinaret, er du introduceret til tryghedskassen og ved mere om, hvordan denne anskaffes og anvendes. Efter webinaret om De sidste uger, dage og timer, er du klædt på til refleksion med medarbejdere, ledere og pårørende om den palliative indsats.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Instructor

99 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP