VIPS rammesætning

0 student

Webinaret VIPS rammesætning indfører dig i en metode, som et udviklet af den engelske psykolog og professor Tom Kitwood og psykolog og professor Dawn Brooker.

Webinaret gennemgår modellens fire elementer: V = Værdigrundlag, I = Individuel tilgang, P = Perspektivskifte og S = Støttende social miljø og beskriver, hvordan metoden kan bruges til implementering og fastholdelse af Personcentreret Omsorg i en organisation. Webinaret beskriver også VIPS modellen som en evalueringsmetode, der kan anvendes i faglige refleksioner mellem ledelse og medarbejdere på en arbejdsplads i ældre- og demensomsorgen.

Webinaret Webinaret lægger op til refleksion og dialog mellem ledere, medarbejdere og pårørende i ældre- og demensomsorgen.

Webinaret indeholder punkterne:

 • Intro til VIPS – rammesætning
  • V = Værdigrundlag
  • I = Individuel tilgang
  • P = Perspektivskifte
  • S = Støttende social miljø
 • Spørgsmål til refleksion
 • Litteraturliste

Når du har set webinaret VIPS rammesætning, har du kendskab til VIPS modellen som metode til at implementere og fastholde Personcentreret omsorg i en organisation. Efter webinaret kender du til VIPS modellens fire elementer: V = Værdigrundlag, I = Individuel tilgang, P = Perspektivskifte og S = Støttende social miljø. Du vil kunne bruge metoden som evalueringsredskab til at undersøge graden af personcentreret omsorg i din organisation. Webinaret skaber grundlag for refleksion og dialog mellem ledere, medarbejdere og pårørende i ældre- og demensomsorgen.

Du har som deltager i webinaret mulighed for at blive medlem af den lukkede facebookgruppe, Webinar Resopti, hvor spørgsmål, kommentarer og forslag kan deles til gavn for alle.

Instructor

99 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP