Blog

Eden Alternatives baggrund, mission og vision

9. februar 2022

Når der er så stort fokus på begrebet værdighed i ældre- og demensomsorgen, er det særdeles hjælpsomt med konkrete bud på metoder og tiltag i daglig praksis, som understøtter oplevelsen af trivsel og værdighed hos personer, som bor på plejehjem.

The Eden Alternative®DK tager afsæt i missionen: ”At forbedre oplevelsen af trivsel og velvære hos de mennesker, der er afhængige af omsorg og støtte, og hos alle de mennesker som giver omsorg og støtte”.

Dette udføres ved at transformere kulturen dér, hvor de bor og arbejder, så ligeværdige relationer opstår og visionen om ”at eliminere ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed” nås gennem brug af 10 principper.

Landskoordinatorerne Aase Porsmose og Karin Dahl fra The Eden Alternative®DK præsenterer i det første ud af tre webinarer Eden Alternatives baggrund, mission og vision. I det efterfølgende webinarer 2 introduceres Eden Alternatives metode og ti principper. Det tredje webinar giver et indblik i den praktiske anvendelse af Eden Alternatives metode, principper og Eden-hjælpere i hverdagen fra et leder- og medarbejderperspektiv.

Se webinaret HER

Som +medlem af lærings- og refleksionsplatformen Webinar Resopti© finder du webinaret under temaet The Eden Alternative®DK.

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP