Blog

Kulturtransformation i praksis

9. marts 2022

Det kræver både mod, viden og en insisterende vedholdenhed af alle involverede parter at skabe kulturtransformation fra en institutionskultur til hjem i en organisation, hvor personer bor i plejeboliger.

Med afsæt i Eden Alternatives® mission: ”At forbedre oplevelsen af trivsel og velvære hos de mennesker, der er afhængige af omsorg og støtte, og hos alle de mennesker som giver omsorg og støtte,” fortæller plejecenterleder Kirsten Olesen fra Vindinge Landsbycenter, Nyborg Kommune og medarbejder Laila Sølberg Terkildsen fra Flemløse Plejehjem, Assens Kommune om, hvordan de i praksis arbejder med denne kulturtransformation.

I webinaret Kulturtransformation i praksis får du indblik i, hvad der inspirerede dem til at ændre kulturen og hvilke ’bump på vejen’ de har mødt. Laila og Kirsten beskriver, hvordan de anvender Eden-hjælperne: planter, dyr og børn i den daglige praksis for at understøtte eliminering af ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed hos beboerne i plejeboliger. Både Laila og Kirsten beskriver fra ledelses- og medarbejderperspektiv, hvilken betydning det har for borgerne, for pårørende og medarbejdere, at der er fokus på trivsel for alle parter.

Webinaret Kulturtransformation i praksis er det tredje og sidste webinar om The Eden Alternative® filosofien på lærings- og refleksionsplatformen Webinar Resopti©. I det første webinar The Eden Alternative® DKs – baggrund, vision og mission og det andet Kulturtransformation og de ti principper, præsenterer landskoordinatorerne  Aase Porsmose og Karin Dahl Eden Alternatives metode til kulturtransformation, ligesom de gennemgår, hvorfor og hvordan de 10 principper virker som modgifte til ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed.

Se webinaret Kulturtransformation i praksis HER

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP