Blog

Kulturtransformation og de ti principper

23. februar 2022

Ifølge The Eden Alternatives® grundlægger Dr. Bill Thomas, er ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed smertefulde sjælelige lidelser, som kan ødelægge helbred og velvære for personer, der bor i en plejebolig, hvor kulturen er institutionaliseret.

For at modgå disse lidelser, er der udviklet metoder og konkrete principper, der kan indarbejdes i kulturen og bruges for at skabe hjertevarme inkluderende levesteder. Det sker gennem bevidstgørelse, øvelse i at bruge modgifte til de sjælelige lidelser, ved eksempelvis at inddrage de tre Eden-hjælpere: Dyr, planter og børn, at skabe livgivende relationer og balance mellem ude- og indeliv.

Ved at følge Eden Alternatives® 10 principper, får ledelser og medarbejdere i ældre- og demensomsorgen konkrete anvisninger til en kulturtransformation, som kan modvirke ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed.

I det andet ud af tre webinarer, Kulturtransformation og de ti principper, præsenterer landskoordinatorerne for The Eden Alternative®DK  Aase Porsmose og Karin Dahl Eden Alternatives metode til kulturtransformation, ligesom de gennemgår, hvorfor og hvordan de 10 principper virker som modgifte til ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed.

Det første webinar omhandler The Eden Alternative®DKs – baggrund, vision og mission. Det tredje webinar Kulturtransformation i praksis, giver et indblik i den praktiske anvendelse af Eden Alternatives metode, principper og Eden-hjælpere i hverdagen fra et leder- og medarbejderperspektiv.

Se webinaret HER

Som +medlem af lærings- og refleksionsplatformen Webinar Resopti© finder du webinaret under temaet The Eden Alternative®

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP