Blog

Marte Meo 1

14. maj 2021

Marte Meo betyder ‘ved egen kraft’ og er udviklet af hollænderen Maria Aarts. Metoden blev kendt i Danmark 1990érne og den bruges hos både børn, unge, voksne og ældre.  I Marte Meo tager man udgangspunkt i hvad man gør godt – der er fokus på muligheder frem for begrænsninger. I demensomsorgen har metoden blandt andet til formål at udvikle relationen mellem borgeren og omsorgsgiveren, så borgeren opnår en generel bedre trivsel.

I Webinar Resopti© kommer nu en række webinarer som omhandler metoden Marte Meo – og hvordan den kan anvendes særligt i demensomsorgen. Marte Meo instruktør Gitte Henriksen introducerer i webinaret Marte Meo 1 til Marte Meo som en videobaseret og meget konkret metode, hvor supervisionen tager udgangspunkt i de ressourcer personen med demens og omsorgsgiveren har.

I webinaret gennemgår Gitte Henriksen de tre grundsten i metoden og hun introducerer til vigtige fokusområder i den trivselsanalyse, der skal foretages. I de følgende webinarer Marte Meo 2 + 3 gennemgås Marte Meos 5 principper og en konkret case, hvor Marte Meo metoden er anvendt.

Webinaret afsluttes med spørgsmål til refleksion og en litteraturliste.

Se webinaret HER

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP