Bliv medlem

Medlemsniveau skift

Du har valgt medlemskabet Medlem.

Med en Webinar Profil kan du købe adgang til de enkelte webinarer.

Ved at oprette en +Medlems Profil får du ubegrænset adgang til alle Resoptis webinarer.

Prisen for medlemskabet er DKK 0,00.

Har du en rabatkode? Klik her for at indtaste din rabatkode.


Kontooplysninger Har du allerede en konto? Log ind her

Felter med (*) skal udfyldes

EFTERLAD DETTE BLANK

Handelsbetingelser

Priser
Resoptis priser på services kan gives ved kontakt HER.

Prisen for +Medlemsskab gælder pr. login. +Medlemsskabet giver adgang til alle Resoptis Webinarer 24/7. Priser ved +Medlemsskab af Webinar Resopti:

Privatkunder har typisk kun brug for ét login til 99 kr. pr. måned, som oprettes HER. Login til +Medlemsskabet må ikke deles med andre. Betaling kan ske via betalingsflowet  Ved brug af Rabatkoder, som er tildelt ved fx kursus, foredrag, konferencer, kan denne anvendes indenfor det oplyste tidsrum. Rabatten gælder ved oprettelse og den første måned. Derefter er prisen 99 kr.pr.md. for +medlemskab for privatperoner.

Erhvervskunder køber typisk mellem 4-12 logins á 175 kr.+ moms pr. md. pr. enhed (plejecenter/bosted) (Minimumssalg pr. enhed er 4 logins) eller 1 login til 175 kr. pr. 10 medarbejdere i hjemmepleje og vikarbureau (forhandles individuelt). +Medlemsskabet er knyttet til den lokale arbejdsplads og må ikke deles med andre. Der kan altid tilkøbes flere logins. Ved betaling via EAN eller faktura opkræves på 175 kr. pr. login + moms pr. måned. Skriv til Resopti med ønsker HER

Priser for private ved køb af enkelte Webinarer

Ved privat køb af enkelte Webinarer oprettes et medlemskab og der betales den oplyste pris pr. webinar i betalingsflowet. Det valgte webinar kan ses lige så mange gange man vil. Privat login må ikke deles med en arbejdsplads eller andre.

Ved køb af enkelte webinar til arbejdspladser betales for det antal medarbejdere, der skal se webinaret (her vil det næsten altid kunne betale sig at blive +Medlem). Kontakt Resopti for at aftale pris.

Resopti forbeholder sig retten til at ændre priser på digitale produkter uden forudgående varsel (Det gælder naturligvis ikke for allerede købte produkter)

Priser for konsulentbistand, supervision, procesfacilitering, foredrag, kurser og lignende, oplyses direkte til kunden, forud for indgåelse af aftale.

Opsigelse af +Medlemsløsning for private sker ved, at du trykker på Min Profil, så kommer du ind på dit abonnement og derinde kan du trykke Annullere. Herved opsiges abonnementet automatisk fra næste betalingsdato.

Opsigelse for erhvervskunder sker ved, at du tager kontakt til Resopti ved opsigelse, hvorefter abonnementet stopper ved udgangen af aktuelle betalingsperiode. Der er ingen bindinger eller skjulte betingelser.

Ledernetværk på demensområdet: Ved tilmelding til Ledernetværk på demensområdet betales pr. sæson. Starter en leder midt i sæsonen udregnes en pris, som er gældende frem til næste sæsonstart, hvorefter betaling er pr. sæson. Stopper en leder midt i en sæson refunderes det resterende beløb for den aktuelle sæson ikke.

Køb af øvrige varer på hjemmesiden

Resopti har en affiliateaftale med virksomheder gennem Partner Adds. Kunden køber varerne direkte på virksomhedernes salgssider og følger derfor betingelserne for disse mht. fragt, reklamation mv. 

Betalingsbetingelser
Betaling for adgang til digitale produkter sker forud for opnåelse af adgang til det digitale materiale. Ved anden konsulentbistand eller service, aftales særskilte betalingsbetingelser.

Drift, forbedringer og opdateringer
Resopti tilstræber sig at tilbyde højest muligt driftstabilitet, men er uden ansvar for driftforstyrrelser forårsager af faktorer uden for Resoptis indflydelse. Dette indebærer (men er ikke begrænset til) emner så som strømsvigt, netværksforbindelser, fejl på netværk eller lignende. Resopti forbeholder sig retten til midlertidigt at begrænse eller afbryde adgang til hjemmeside og digitalt materiale, hvis dette skønnes gavnligt på baggrund af drifts- og sikkerhedsmæssige forhold.

Immaterielle rettigheder
Ophavsrettigheder, varemærkerettigheder, samt markedsføringsrettigheder tilhører Resopti, for alle digitale produkter, både af lyd, billede og video.
Kunden er ikke berettiget til at udlåne, udlede eller videregive sin brugsret/koder/logins af de digitale produkter til tredjemand, medmindre andet er aftalt skriftligt med Resopti.

Resoptis Ansvar
Resopti kan ikke holdes ansvarlig for psykiske, fysiske eller personlige problemer eller sygdomme, som kan relatere sig til Resoptis produkter og indhold. Ved lidelse eller disponering af psykiske, fysiske eller personlige problemer, bør kunden søge lægebistand, og/eller drøfte benyttelsen af Resoptis produkter.

Kundens Ansvar
Kunden er selv ansvarlig for overholdelse af gældende lovgivning og myndighedsforskrifter. Dette inkluderer loven om copyright, ophavsret og immaterielle rettigheder. Kunden er ansvarlig for at gøre sig bekendt med Resoptis sikkerhedspolitik og handelsbetingelser. Det er kundens forpligtigelse af holde Resopti skadeløs for ethvert forhold, der kan henføres til et brud herpå.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Resopti v/ Tina Risager
Nellikevej 28
8240 Risskov
Telefon: 60551327
Email: resopti@resopti.dk


Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP