Blog

Paradoksledelse i ældre- og demensomsorgen

4. november 2020

At navigere som leder i ældre- og demensomsorgen kan kun de, som holder sig oprejst mellem gode og svære dage, der er kendetegnet af alt fra balance og udfordringer over komplekse problemstillinger til vanskelige paradokser. Det kræver en del at lede mennesker, drift og faglighed i en hverdag, som rummer alle disse facetter.

Når vi møder paradokser, opleves de ofte som spændinger i tanker og følelser. Vi responderer på dem med taktikker, som kan være både bevidste og ubevidste. Taktikkerne får betydning for, hvorvidt der opstår mulighed for at skabe værdi af paradokset eller om organisationen skubbes i retning af destruktive mekanismer og eventuelt sammenbrud.

I Webinaret Paradoksledelse i ældre- og demensomsorgen får du indblik i, hvordan du kan identificere og beskrive et paradoks. Du får mulighed for at undersøge, hvilke taktikker der ofte anvendes i mødet med paradokser – og hvorvidt du med fordel kan veksle mellem flere forskellige taktikker.

Webinaret giver dig viden om, hvorfor det er vigtigt at tydeliggøre paradoksets modpoler for organisationens aktører og hvilke overvejelser du som leder kan gøre, når du bevæger dig mellem paradoksets poler… så risikerer du nemlig ikke så let at falde i grøften med de hurtige beslutninger eller i det sorte hul hvor overdreven idyllisering holder til…

Se webinaret Paradoksledelse i ældre- og demensomsorgen HER

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP