Blog

Testamente

22. juli 2020

Ofte opstår der spørgsmål om Testamente, værgemål og fremtidsfuldmagter blandt pårørende og plejepersonale i ældre- og demensomsorgen.

De fleste anerkender nok væsentligheden af, at der er styr på disse forhold – men hvordan er det nu liiiiige det skal foregå..❓❓❓Hvordan undgår du konflikter i familien og hvordan sikrer du den ældre eller syge persons rettigheder bedst❓

Advokat med speciale i familieret, Karen Marie Jespersen, underviser både pårørende og medarbejdere i ældre- og demensomsorgen blandt andet i relation til at oprette testamente. Hun tydeliggør forskellene mellem notartestamente, vidnetestamente og nødtestamente og hun kommer med anbefalinger til, hvad du bør overveje inden oprettelse af et testamente.

Når du opretter et testamente, bestemmes det, hvad der skal ske med dine ejendele, når du dør. Du kan testamentere tre fjerdedele af arven, og den sidste fjerdedel tilfalder dine tvangsarvinger. Er der ingen tvangsarvinger, kan du disponere over alle dine ejendele.

Karen Marie underviser om, hvordan et testamente oprettes, hvornår og hvordan det træder i kraft og hun fortæller om muligheden for at ændre indholdet i et testamente. Se med i Webinaret Testamente HER

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP