Blog

Tværsektorielt og tværprofessionelt samarbejde – del 2

9. september 2020

I sidste nyhedsbrev om Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde del l, blev du introduceret til begreberne Det nære og sammenhængende sundhedsvæsen, relationel koordinering og samarbejde med borgeren. Nyhedsbrevet denne gang er en forlængelse deraf og fokuserer på fordeling af roller og ansvar i det nære sundhedsvæsen.

Når hjemmesygeplejersken har skabt et organisatorisk overblik over samarbejdsflader i sundhedsvæsenet, er det nødvendigt at kende til de tværfaglige og tværprofessionelles roller og ansvar i borgerforløbet. Til dette gennemgår Sundhedsfaglig konsulent, Irmgard Birkegaard fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i webinaret Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde del 2 roller og ansvar fordelt mellem henholdsvis hjemmepleje og hjemmesygepleje, hjemmesygepleje og almen praksis og mellem hjemmesygepleje og sygehus.

Hun beskriver vigtigheden af kendskab til hinandens professioner og fagligheder, respekt for forskellige ansættelses- og arbejdsforhold og hun viser, hvordan Sundhedsaftaler og særaftaler mellem region og kommuner understøtter et sammenhængende forløb.

Se webianaret HER

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP