Blog

ISBAR

10. marts 2021

Ofte går det stærkt, når informationer skal overdrages mellem sundhedsfaglige medarbejdere på tværs af sektorer og professioner. Her kan det være nyttigt med redskaber som sikrer kvaliteten af kommunikationen og understøtter et fagligt fokus. Metoderne anvendes ofte i akutte situationer, men kan med fordel anvendes i samarbejde og koordination bredt i ældre- og demensomsorgen. På denne måde sikres præcise informationer og en klar arbejdsfordeling mellem faggrupperne.

Isbar står for I = identifikation, S = Situationen, B = Baggrund, A = Analyse og R = Råd og følges systematisk gennem samtalen.  For at sikre, at budskaberne er forstået korrekt, kan metoden ’closed loop’ anvendes. I webinaret ISBAR introducerer Jette Surlykke Tobiasen til metoden ISBAR, closed loop og ISBAR med SALSA, som er udviklet til at understøtte sikker kommunikation ved borgerovergange mellem sektorer og afdelinger.

Jette Surlykke Tobiasen fra UC Syd underviser således i Webinaret ’ISBAR’ systematikker, der styrker patientsikkerheden og nedbringer risikoen for utilsigtede hændelser som følge af upræcis kommunikation. Se webinaret HER

Info


+45 60 55 13 27
Resopti@resopti.dk
CVR: 33735049

Modtag nyhedsbrev


Webbureau ITTP